אמא ממיתה

דף עזר לארגון ועריכת שירות הגשה - בופה

  1. סלטים + שתיה למקרר (בקיץ עדיף לשים את השתיה במקפיא)
  2. עריכת שולחנות/מפות/מפיות/צלחות/כוסות/מזלג/סכין ובאותו זמן להכין שולחן בופה, לשים את השפינגים על שולחן הבופה כולל מבערים (לא דלוקים).
  3. להכין פלטות רותחות.
  4. לשים מגשי בשרים ותוספות ע"ג הפלטות 1/2 שעה בטרם קבלת הקהל
  5. בהגיע הקהל לשים שתייה+לחמים ע"ג השולחנות (מומלץ לשים את הלחמים בסלסלה מרשימה)
  6. בתיאום עם המזמינים, להוציא את התוספות והבשרים ולשים ע"ג השפינגים, דקות מספר לפני כן, להדליק את המבערים מתחת למגשי השפינגים.
  7. להציב מלפני השפינגים קערות ומגשיי סלטים ולשים בתוכם סלטים.
  8. במהלך האירוע יש להציב שולחן קטן ועליו לשים מיחם, להדליק את המיחם למצב רתיחה ואח"כ להעביר למצב שבת. וכמו-כן לשים על השולחן פרודוקטים להכנת קפה/תה.

הערות כלליות

א. יש לחבר את המקרר לשקע שעתיים לפני שהמוביל מגיע.

ב. יש לחבר את פלטות החימום 1/2 שעה בטרם ההספקה.

ג. יש להרתיח מים במהלך הסעודה ולאחר מכן להעביר למצב שבת.