אמא ממיתה
דף עזר לארגון ועריכת שירות הגשה - בופה

- סלטים + שתיה למקרר (בקיץ עדיף לשים את השתיה במקפיא)
- עריכת שולחנות/מפות/מפיות/צלחות/כוסות/מזלג/סכין ובאותו זמן להכין שולחן בופה, לשים את השפינגים על שולחן הבופה כולל מבערים (לא דלוקים).
- להכין פלטות רותחות.
- לשים מגשי בשרים ותוספות ע"ג הפלטות 1/2 שעה בטרם קבלת הקהל
- בהגיע הקהל לשים שתייה+לחמים ע"ג השולחנות (מומלץ לשים את הלחמים בסלסלה מרשימה)
- בתיאום עם המזמינים, להוציא את התוספות והבשרים ולשים ע"ג השפינגים, דקות מספר לפני כן, להדליק את המבערים מתחת למגשי השפינגים.
- להציב מלפני השפינגים קערות ומגשיי סלטים ולשים בתוכם סלטים.
- במהלך האירוע יש להציב שולחן קטן ועליו לשים מיחם, להדליק את המיחם למצב רתיחה ואח"כ להעביר למצב שבת. וכמו-כן לשים על השולחן פרודוקטים להכנת קפה/תה.
הערות כלליות
א. יש לחבר את המקרר לשקע שעתיים לפני שהמוביל מגיע.
ב. יש לחבר את פלטות החימום 1/2 שעה בטרם ההספקה.
ג. יש להרתיח מים במהלך הסעודה ולאחר מכן להעביר למצב שבת.